Durf te dromen!


Denk jij nog wel eens terug aan wat je ‘later’ wilde worden? Zeker was dat een fantasie, maar zou het je gelukkig maken om deze fantasie, werkelijkheid te laten worden?


Denk in mogelijkheden en kansen. Denk aan diepere verlangens. Want wat je kunt bereiken in je leven, heeft wel degelijk te maken met je dromen.


Zelf wilde ik als kind zangeres worden.
Deze droom, was mij eigenlijk volledig ontschoten totdat ik mezelf afgelopen Kerstmis uit volle borst zingend in de kerk ‘zag staan’. Het was geweldig! Er werd zelfs ge-applaudiseerd.

Ik ben geen groot talent, maar voor mij voelt het heerlijk om te zingen. En blijkbaar is mijn diepgewortelde kinderlijk verlangen nog veel meer aanwezig, dan ik dacht. Het geeft ontzettend veel voldoening om je droom werkelijkheid te laten worden.


Mensen dromen dat ze miljonair zijn. Waar het om gaat is: wat betekent dat dan, als je miljonair bent? Wat is eigenlijk het diepere verlangen dat achter deze wens zit? En hoe kun je aan dat verlangen tegemoetkomen?


Durf jij te dromen?
Ik ben geen goede fee. Ik kan niet toveren. Wat ik doe heet coaching. En er is vaak meer mogelijk dan je denkt.
Ik begeleid mensen op hun zoektocht in hun leven. Samen onderzoeken we wat voor jou belangrijk is, zodat jouw leven meer invulling krijgt. Het resultaat is voldoening en geluk.
Wil je dat ontdekken en heb je het lef om samen met mij te onderzoeken hoe jij jouw droom gaat realiseren?