Levenscoach

Met een coaching traject bij mij werk je aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Niet iedereen heeft een coach nodig, wel kan iedereen er één gebruiken.
Wil je groeien als persoon in je werk, je relaties, je communicatie, dan is coaching een effectief middel. Ik wil je graag begeleiden in je eigen verandering- en groeiproces.  Ik zal er met volledige en oprechte aandacht voor jou zijn en altijd oordeel loos met je in verbinding zijn. In de eerste plaats gaan we helder krijgen ´waar je naartoe wilt´ (je doelen) en wat je belemmeringen zijn om hier te komen.
Van belang is dat je inzicht krijgt in je eigen rol van de situatie waarin je je bevindt. Je kunt niet de wereld om je heen veranderen, maar wel jezelf. Dit betekent acceptatie van en eigen verantwoordelijkheid nemen voor de situatie en ook voor het oplossen hiervan. Coaching vraagt veel van jezelf; er is vooral motivatie en inzet nodig en bereidheid kritisch naar het eigen handelen te kijken.
Ik zal al mijn deskundigheid inzetten om jouw doel te realiseren.


Een coaching relatie is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Het spreekt voor zich dat wat je vertelt ‘binnenskamers’ blijft.


Vanaf het eerste gesprek word je je bewuster van het gedrag dat je wilt veranderen. Je ziet wat je doet, je herkent je vaste patroon (automatische piloot) en je leert te kiezen voor hoe het anders kan. Je doet het op jouw manier, want dit is jouw leven en jij geeft hier jouw invulling aan.
Ik begeleid jou in je proces om je natuurlijke kwaliteiten, talenten en vaardigheden weer naar voren te halen, zodat je er weer onbelemmerd gebruik van kunt maken.

Dit heeft positieve effecten op hoe jij je voelt in je leven en je werk. Als je je goed voelt, presteer je beter, je ervaart meer momenten van ‘flow’, je voelt je vrijer om te doen wat je graag wilt. Dit geeft rust en balans. Ontdek jouw waarden, ambitie en talenten en voel de stuurkracht die dit geeft. Vind het rotsvaste vertrouwen dat jouw verlangen om te doen wat je wilt doen, kan uitkomen.