Loopbaancoaching

Je kunt diverse trajecten volgen. Om te bepalen wat voor jou het juiste traject is, starten we met een intake.


De intake:
- inzicht in je huidige situatie.
- bepalen wat je wilt bereiken
- vaststellen wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken
- beoordeling welke middelen ingezet moeten worden.


Onderstaand een overzicht van de mogelijke trajecten:

Werk- en energieanalyse
Een onderzoek dat inzicht geeft in je bevlogenheid, je energie en stressbronnen, energiebalans, flow. Veelal is het mogelijk door wat aanpassingen je bevlogenheid in je werk weer terug te krijgen of dat het misschien beter is om je op een andere loopbaan te gaan oriënteren.


Loopbaanoriëntatie
Heb jij het niet langer naar je zin in je baan? Ben je ontevreden of gefrustreerd? Vind je het steeds lastiger de motivatie op te brengen? Wil je weer meer bevlogenheid en enthousiasme in je baan? Wil je werken aan je duurzame inzetbaarheid?

Wil je invloed nemen op je carrière? Ben je toe aan een volgende stap? Dan is een loopbaanoriëntatietraject mogelijk iets voor jou.

Wordt gekozen voor een loopbaanoriëntatietraject, dan wordt er diepgaand gewerkt met:
- CV
- je levensverhaal
- jouw kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën
- jouw waarden, ambitie en talenten

Na afloop van het traject weet je wat je te bieden hebt en wat je wilt. Je weet ook welke stappen je hebt te zetten om daar te komen. Het traject levert innerlijke kracht en zelfvertrouwen op. 

In de praktijk blijkt dat mensen die een loopbaan oriëntatie traject volgen, veel beter sturing geven aan hun loopbaan. Ze komen terecht op plekken waar ze terecht willen komen. Ook in tijden van crisis!