Over mij:

Ik ben Marian Cuijpers. Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zoons (beiden nog onder mijn vleugels).

Naast mijn jarenlange ervaring binnen de zorg en vervolgens binnen het bedrijfsleven, neem ik in ‘mijn koffer’ vooral een heleboel levenservaring mee.

Het zit in mijn aard om in gesprek met mensen, snel een zekere diepgang te bereiken en op een oplossings- en toekomstgerichte manier naar persoonlijke thema’s te kijken. Ik heb me alleen nooit gerealiseerd dat dit een talent is. Dit is wat ik altijd al doe.
Ik hou van mensen en ik wil graag van meerwaarde zijn, voor hen die mij nodig hebben.
Echt contact geeft mijn leven invulling en ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden en kansen.

Zorgtaken op velerlei gebied heb ik vele jaren voor laten gaan boven opleiding voor mezelf. Ik wist echter al die jaren dat als de tijd er rijp voor zou zijn, ik mijn kans zou pakken. Deze tijd is nu en ik ervaar wat een geweldige ‘boost’ het geeft, als je voor jezelf kiest.

De coaching opleiding bood mij de structuur om mensen professioneel te begeleiden. De Alba Academie is NOBCO geregistreerd en ik werk dan ook volgens de ethische gedragscode van de NOBCO.
Een belangrijke les die ik tijdens mijn opleiding heb geleerd is dat mensen hun eigen antwoorden in zich hebben. Ze hoeven alleen maar ontdekt te worden.

‘Gelijkwaardigheid’, ‘respect’ en ‘vertrouwen’ zijn mijn kernwaarden.

Na het afsluiten van mijn opleiding heb ik een specialisatie gevolgd op het gebied van loopbaan coaching en stress- en burn-out coaching.